16 Korrik, 2024
Tirana, Albania

Editorial

Te fundit

Kryesore, Lajme nga vendi

Shqipëria rrit eksportet e verës, vjet u shitën 62

Vera “Made in Albania” është produkt që po zgjeron çdo ditë e më shumë terrenin në tregjet ndërkombëtare, kjo si.

Investigim, Kryesore, Lajme nga vendi

“I Riu” i Gent Agollit godet sërish/ Mbin Poli

Qeveria shqiptare do të ndërtojë një kompleks të posaçëm që do të quhet Poli i Teknologjisë së Informacionit dhe Sigurisë.

Kryesore, Lajme nga vendi

Dështon tenderi 7 mln euro i AKSHI-t për infrastrukturën

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionin anulloi tenderin 7 milionë euro për implementimin e infrastrukturës së qendërzuar hardëare. Sipas njoftimit.

Kryesore, Lajme nga vendi

Pensionet, skemë e re për të plotësuar vitet e

Për të përfituar pension nuk mjafton vetëm të keni mbushur moshën, duhet po ashtu të keni 15 vite punë. Ata,.

Lajme nga vendi

Shqipëria rrit eksportet e verës, vjet u shitën 62 tonë jashtë

Vera “Made in Albania” është produkt që po zgjeron çdo ditë e më shumë terrenin në tregjet ndërkombëtare, kjo si.

Read More

“I Riu” i Gent Agollit godet sërish/ Mbin Poli i IT-së, Tan Agolli tender të

Qeveria shqiptare do të ndërtojë një kompleks të posaçëm që do të quhet Poli i Teknologjisë së Informacionit dhe Sigurisë.

Read More

Dështon tenderi 7 mln euro i AKSHI-t për infrastrukturën e qendërzuar, nuk pati asnjë ofertë

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionin anulloi tenderin 7 milionë euro për implementimin e infrastrukturës së qendërzuar hardëare. Sipas njoftimit.

Read More

NA NDIQNI

Mix