24 Korrik, 2024
Tirana, Albania
Lajme nga vendi

UK Open Day në Tiranë, mundësi studimi dhe karriere në Britani për studentët shqiptarë

Pas zhvillimit të suksesshëm të Panairit të Edukimit World Education Fair që u ndoq me shumë interes në Tiranë dhe në Korçë, nga një numër shumë i lartë vizitorësh nxënës dhe prindër, Integral Education vjen përsëri me një ngjarje të madhe për arsimin që zhvillohet në Tiranë në datën 16 nëntor 2023 – UK Open day – një ditë këshillimi që mund ta ndiqni fizikisht pranë zyrës së Integral Albania në Tiranë ose edhe online, nga cdo cep i Shqipërisë.

Pranë Integral Albania, realisht ose virtualisht, gjatë gjithë ditës mund të takoni personalisht konsulentët tanë për studime në Mbretërinë e Bashkuar dhe gjithashtu mund te ndiqni prezantime online mbi tematika të ndryshme në lidhje me diplomat Bachelor dhe Master në UK.

Ju ndoshta e dini se disa nga universitetet më të mira në botë ndodhen në Angli, duke tërhequr mijëra studentë ndërkombëtarë me programet e tyre të shkëlqyera, mësimdhënie inovative dhe mundësi te pafundme karriere.Prestigji, tradita, mundësia janë tre avantazhet kryesore të arsimit në Angli, i cili tërheq mbi 485,000 studentë ndërkombëtarë që studiojnë në më shumë se 150 universitete dhe 50,000 programe.
UK është shtëpia e disa prej institucioneve arsimore më të famshme në botë – Universiteti i Oksfordit, Universiteti i Kembrixhit, UCL, King’s College London.

Nëse dëshira juaj për një karrierë do t’ju çojë në një nga qendrat kërkimore elitare në ishull ose për të kërkuar perspektivën tuaj të biznesit në vend, një qendër industriale globale me kompani të tilla si AstraZeneca, Unilever, Barclais, British Petroleum, Burberry, Vodafone, një diplomë prestigjioze nga një universitet britanik, është hapi i parë në një karrierë të suksesshme në nivel botëror.

Ju mund te merrni pjese ne eventin virtual ose/ dhe në UK Open Day në zyrën e Integral dhe mësoni të gjitha të rejat rreth arsimit të lartë në Britaninë e Madhe: programet më të kërkuara të studimit, universitetet elite në Mbretërinë e Bashkuar, kushtet aktuale të aplikimit dhe regjistrimit, tarifat dhe bursat speciale për të mbështetur studentët ndërkombëtarë!

Këtu mund të marrin përgjigje shumë pyetje tuajat për kostot e studimeve në UK, bursat në dispozicion, kushtet që duhet të plotësoni, akomodimi juaj etj.

Mënyrat që iu afrohen për të qëndruar dhe për të punuar në Angli pas studimeve. Ju duhet ta dini që gjithë studentët ndërkombëtarë që diplomohen ose përfundojnë një diplomë nga një universitet i njohur në Mbretërinë e Bashkuar kanë të drejtën për të qëndruar në vend për të punuar deri në dy vite. Studentët e doktoraturës janë në gjendje të qëndrojnë në UK deri në tre vite. E njëjta situatë edhe për ata që mbarojnë një program, kurs ose master.

Përgjigjet do t’i merrni nga konsulentët e Integral që kanë një përvojë disa vjeçare me mbi 200 studentë të pranuar me sukses në UK. Gjatë vitit të fundit konsulentët e Integral e kanë vizituar disa herë Anglinë për të parë nga afër universitetet në Londër dhe në disa qytete të tjera të rëndësishme të ishullit britanik.

Në faqet e web-it të Integral Albania, apo në rrjetet e tij sociale mund të gjeni programin e plotë të eventit që fillon në orën 14.00, pra pasi të jetë përfunduar dita e mësimit.

Gjatë eventit virtual dhe UK Open Day do të keni mundësinë të informoheni më tepër rreth universiteteve elitare angleze të permendura me poshtë:

• University of Northampton
• City, University of London
• University of Chichester
• University of Sunderland
• Middlesex University
• University of Hull
• Lancaster University
•University of Roehampton, London
• University of Leeds
• University of Southampton
• University of Nottingham
• Lancaster University
• Cardiff University
• University of Reading
• University of Liverpool
• The University of Edinburgh
• University of Birmingham

Rezervo takimin tënd për t’u bërë pjesë e ketij eventi. Kujdes vendet janë të limituara!
https://integral.al/events/study-in-uk-virtual-day

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *